Jucarii 

432 produse afişate.
pe pagina

Caracteristici: Control complet al tractiuniiCaroserie material flexibil si durabil4 roți 4x4Suspensie integrală față și spateBara de protecție frontală și spate1:12 Scară

209,00 lei
Quick view

 Setul Micul Constructor - Ferma vesela e ideal pentru copiii care adora sa construiasca si sa se asigure ca toate animalutele au un loc al lor, unul construit cu grija, asa cum isi doreste! Veselia e in toi la ferma celui mic!

139,00 lei 169,00 lei
Quick view

Are la dispozitie tot ce-i trebuie si, piesa cu piesa, va va putea surprinde si va va putea explica in detaliu fiecare alegere a lui, fiecare lucru pe care l-ar putea face in curtea casei. E usor cu "Micul constructor" ca imaginatia si creativitatea sa lucreze impreuna pentru construirea unor lucruri dragalase si interesante!

139,00 lei 199,00 lei
Quick view

Tobi este un catelus istet, care iti citeste povesti, iti canta melodii si interactioneaza cu tine!Citeste cu el! Canta cu el! Stie cantece de leagan si poezii somnoroase! Tobi este o jucarie de plus interactiva, prevazuta cu o zgarda cu butoane pentru selectarea modului de joc si a povestilor si cu cinci senzori pe corp.

139,00 lei
Quick view
Showing 1 - 40 of 432 items

Top