Fru Blu Set Bucla + Lichid 0,5 L

Fru Blu Set Bucla + Lichid 0,5 L

 30,00 lei(TVA inclus)

DKF8214


Setul include: un lichid pentru bule de 0,5 l și o jantă cu un suport pentru a crea bule. (Schemele de culoare pot varia și sunt alese la întâmplare).

STOC EPUIZAT

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in cel mult 14 zile !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Un set pentru eliberarea bulelor uriașe și durabile vă va permite să vă bucurați de bule de săpun minunate și de lungă durată. Acesta oferă o distracție plăcută în casă și în aer liber. Mânerul confortabil facilitează redarea. Janta este acoperită cu un material special, datorită căruia absoarbe foarte mult lichid în bule. Pe de altă parte, un lichid de înaltă calitate permite crearea de bule de săpun cu un diametru de peste 2 metri.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 17 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- 13 RON - Pe raza municipiului Bucureşti; (pentru comenzi mai mici de 199 ron)       

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Scrie o recenzie

Fru Blu Set Bucla + Lichid 0,5 L

Fru Blu Set Bucla + Lichid 0,5 L


Setul include: un lichid pentru bule de 0,5 l și o jantă cu un suport pentru a crea bule. (Schemele de culoare pot varia și sunt alese la întâmplare).

Produse asemanatoare

Setul include: lichid pentru bule de 0,5 l și o jantă specială cu suport pentru crearea bulelor.

30,00 lei

Setul conține: 2 lichide pentru bule 0,5 l și 4 tipuri diferite de cercuri pentru a crea bule (fluture, cercuri), un suport pentru lichid.

90,00 lei

Setul conține: 1 lichid pentru bule de 0,5 l și 3 tipuri diferite de cercuri pentru a crea bule (cercuri), un suport pentru lichid.

40,00 lei

Setul include: lichid pentru bule de 0.5 l și o jantă specială, triplu, cu un suport pentru a crea bule. (Sfoara și mânerul sunt disponibile într-o gamă largă de culori - selectate aleator).

35,00 lei

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top