Treasure X S4 Pachet surpriza bestii

Online only

Treasure X S4 Pachet surpriza bestii

 99,90 lei(TVA inclus)

41571


Treasure X

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Descoperă o lume ascunsă și efervescentă cu Treasure X: Foc Vs. Gheaţă Începeți-vă aventura folosind apa pentru a declanșa o erupție vulcanică fie de lava albastră glaciară, fie de lava portocaliu aprins, dezvăluind astfel cheia specială ascunsă în interior. Apoi folosiți instrumentul de excavare inclus pentru a sculpta gelul cu ceară din interior și pentru a găsi părțile ce vor alcătui vânătorul colectibil! Continuați să explorați pentru a găsi un alt meteor din altă lume îngropat în ceară. Ce comoară se află înăuntru? Din păcate, este încuiat - dar așteaptă, ai cheia! Deblocați stânca spațială pentru a dezvălui o comoară care ar putea fi scufundată în aur adevărat! Tu ce vei descoperi in interiorul vulcanului? Gheață sau foc? Pachetele surpriză Treasure X bestii antice îți aduc 10 nivele de aventură și 6 bestii antice de colecționat. Nu se poate alege culoarea, modelul sau personajul livrat; Dimensiune produs: 116.5 x 10 x 9 cm ; Varsta recomandata: 5+

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 15 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Scrie o recenzie

Treasure X S4 Pachet surpriza bestii

Treasure X S4 Pachet surpriza bestii

Top