Nou
Joc Sequence Junior
Joc Sequence Junior
Joc Sequence Junior Joc Sequence Junior

Joc Sequence Junior

 79,20 lei(TVA inclus)

GOL919220

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Scopul jocului

Primul jucator care face o SECVENTA de 4 jetoane la rand folosind doar jetoanele proprii este castigatorul.
Secventa
O serie de 4 jetoane de aceeasi culoare in linie dreapta, fie in sus, fie in jos, de-a lungul sau in diagonala tablei de joc.
Cum se joaca
Incepand cu jucatorul din stanga celui care imparte cartile, in directia acelor de ceasornic, acel jucator va alege o carte din mana sa si o va pune cu fata in sus pe teancul de aruncare (Fiecare jucator ar trebui sa inceapa cu un teanc de aruncare in fata sa, vizibil pentru toti ceilalti jucatori); apoi va plasa unul dintre jetoanele sale pe cartea potrivita de pe tabla de joc. Jucatorul va trage o carte din partea de sus a pachetului de tragere si apoi randul sau se va termina.
Nu uitati: trebuie sa aveti intotdeauna 3 carti in mana la sfarsitul turei.
Fiecare carte este ilustrata de doua ori pe tabla de joc. Un jucator poate juca pe oricare dintre spatiile aferente cartilor, atata timp cat spatiul nu este deja acoperit de un alt jeton. Daca aveti o carte care nu are un spatiu de alocat neocupat pe tabla de joc, asezati-o pe teancul de aruncare, trageti o carte noua din teancul de tragere, apoi jucati normal. Odata ce un jeton a fost jucat, acesta nu poate fi eliminat de catre un adversar decat atunci cand se foloseste o carte Dragon.
Nu se pun carti Unicorn sau Dragon pe tabla de joc.
Sfarsitul jocului
Jocul continua in sensul acelor de ceasornic pana cand un jucator obtine 4 jetoane la rand, moment in care castiga jocul.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 15 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Scrie o recenzie

Joc Sequence Junior

Joc Sequence Junior

Top