Pret redus !
Joc Puzzle Inconjurul Lumii 216 piese Headu

Online only

Joc Puzzle Inconjurul Lumii 216 piese Headu

 69,90 lei(TVA inclus)

-20,00 lei

89,90 lei

HE20898


Headu

Stoc limitat !

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Jocul inconjurul lumii de la HEADU contine 216 piese uriase de puzzle si 25 de seturi de figurine 3D cu animale. Esti pregatit pentru o aventura fantastica in mijlocul atractiilor lumii? Mai intai asamblati puzzle-ul gigant si apoi pozitionati animalele 3D in teritoriile in care traiesc. Puzzle-ul incurajeaza dezvoltarea cunostintelor primare de geografie, recunoasterea continentelor si tarilor. Copiii pot descoperi astfel atractiile lumii, pot recunoaste flora si fauna si sa compare populatii si cultura. Setul include: puzzle gigant cu insesrtii de auto-corectare dimensiune 63 x 94 cm, compus din 216 piese si 25 elemente 3D HEADU stimuleaza mintea copiilor prin joc si cu ajutorul dispozitivelor educationale amuzante, organizate intr-un meniu personalizat de competente, pentru a se desfasura intr-un mod spontan si neobligatoriu, cu o capacitate de invatare permanenta. Varsta recomandata: 5- 10 ani. Dimensiuni produs: 25,50 x 32,50 x 7,30 cm Produs fabricat in Italia.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 15 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Scrie o recenzie

Joc Puzzle Inconjurul Lumii 216 piese Headu

Joc Puzzle Inconjurul Lumii 216 piese Headu

Top