Joc Kazooloo DMX

 49,00 lei(TVA inclus)

-50,00 lei

99,00 lei

4021

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 RON !

Livrare rapida (24-48 ore) prin curier in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in cel mult 14 zile !

Comenzi telefonice

0768 028 028


0770 344 094


Luni-Vineri: 07:00-20:00

Sambata: 07:00-18:00

Deschideti o alta dimensiune scanand cu telefonul sau tableta discul Kazooloo si luptati impotriva creaturilor si monstrilor. Fiti atenti insa, miscati-va tot timpul, altfel vor trage cu armele catre voi. Kazooloo aduce la viata monstrii chiar in dormitorul vostru, monstri care se misca pe covor sau se catara pe mobila. Este suficient sa decarcati aplicatia Kazooloo in telefonul sau tableta voastra, scanati discul si pregatiti-va de lupta.


Scufundati-va in lumea Kazooloo, se imbina perfect cu realitatea, facandu-va nesiguri daca ceea ce vedeti este real sau nu. Cu 3 modele diferite de joc si multe nivele, numai cei mai buni pot cuceri lumea Kazoloo. Colectati pietrele pretioase, eliminati inamicii cu stil pentru a debloca arme mai mari si mai bune.


Kazooloo foloseste realitatea virtuala pentru a aduce la viata o lume fantastica cu creaturi care apar chiar in fata voastra. Trageti utilizand butoanele de pe telefon sau tableta. Cu toate acestea creaturile trag si ele inspre dumneavoastra, deci miscati-va in continuu pentru a nu fi impuscati.

Compatibil cu dispositive Apple si Android.

Contine licente pentru 3 device-uri, smartphone sau tableta.

Varsta recomandata:7+

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top