Bruder - Banda Transportoare

In stoc la furnizor

Bruder - Banda Transportoare

 108,83 lei(TVA inclus)

ARABR02031


BRUDER

Stoc limitat !

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Din cele mai vechi timpuri, benzile transportoare au ajutat oamenii sa transporte, sa ridice si sa coborae incarcaturi grele precum pietre, cherestea, material brut si altele. Pentru a le face viata mai usoara micilor nostri maestri constructori si fermieri, BRUDER lanseaza acum o tehnologie de ultima generatie - banda rulanta. Acest instrument se distinge prin designul sau atractiv si prin mecanismele de ridicare si transport, care sunt usor de utilizat datorita manivelei pre-instalata. Mecanismele pot fi utilizate pentru ridicarea balotilor de fan pe remorca si pentru a-i transporta la hambar, precum si pentru transportul si descarcarea nisipului sau pietrelor pe/din camioane. Banda transportoare poate fi, desigur, combinata cu toate vehiculele de remorcare de la BRUDER (precum tractoare, vehicule Unimog si camioane), inclusiv cu Sprinter-ul si alte vehicule de constructie echipate cu un cuplaj de tractiune. Varsta recomandata 3 ani+.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 15 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top