Bruder - Camion De Tractare Man Tga Si Vehicul De Teren

Stoc furnizor

Bruder - Camion De Tractare Man Tga Si Vehicul De Teren

 253,35 lei(TVA inclus)

ARABR02750


BRUDER

Estimare livrare: Comanda acum si vei primi coletul marţi 4 octombrie sau cel tarziu miercuri 5 octombrie

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Toata lumea a vazut acest camion de tractare in actiune pe masura ce incarca un vehicul implicat intr-un accident si il preia pentru a fi reparat. Pentru a recupera autoturismele, platforma de incarcare poate fi scoasa si macaraua poate fi extinsa si rotita. Macaraua extensibila si angrenajul de manimuplare a vehiculelor, format din senile si cleme de roti, permite remorcare rapida in siguranta. Sabotii rotilor si picioarele de sprijin rabatabile asigura stabilitatea, iar anvelopele profilate completeaza produsul. Cabina soferului pivotanta a vehiculului MAN ofera o vedere a motorului, iar oglinzile retrovizoare pot fi rabatate. Capota motorului vehiculului de teren poate fi, de asemenea, deschisa si parbrizul sau se pliaza in jos. Vehiculul de teren poate fi, de asemenea, manevrat. Pentru un plus de distractie, camionul de tractare MAN TGA Breakdown poate fi echipat cu modulul de lumina si sunet (nr. art .: 02801 - nu este inclus). Varsta recomandata 4 ani+.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 15 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Top