Bruder - Camion Gunoi Man Tga

Stoc furnizor

Bruder - Camion Gunoi Man Tga

 218,40 lei(TVA inclus)

ARABR02760


BRUDER

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Cabina pivotanta a camionului de gunoi MAN TGA ofera acces la blocul motor. Oglinzile cabinei se pliaza si se indoiesc. Un mecanism de inclinare complet functional ce include sistem de ridicarea a tomberoanelor, va permite sa goliti tomberoanele mici. Containerul pentru deseuri poate fi inclinat prin actionarea unei manete pentru a muta deseurile. Goliti recipientul pentru deseuri folosind hayonul de deschidere. Anvelopele completeaza produsul. Camionul de gunoi MAN poate fi imbunatatit de setul de tomberoane de gunoi (trei tomberoane mici colorate, unul mare gri), nr. Articol: 02607 si modulele de lumina si sunet, articol nr .: 02801 sau 02802, (niciunul dintre articolele suplimentare nu sunt incluse). Varsta recomandata 3 ani+.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 15 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Top