Bruder - Masina De Pompieri Land Rover Defender Si Pompier

Stoc furnizor

Bruder - Masina De Pompieri Land Rover Defender Si Pompier

 218,40 lei(TVA inclus)

ARABR02596


BRUDER

Estimare livrare: Comanda acum si vei primi coletul marţi 4 octombrie sau cel tarziu miercuri 5 octombrie

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Serviciul de pompieri trebuie sa actioneze rapid in caz de incendiu si sa trimita masina de pompieri la locul incidentului. Vehiculul de comanda gestioneaza incidentele, iar masinile de pompieri cu spuma de stingere, scari si echipamente ajung si ele. Managerul responsabil coordoneaza eforturile de salvare a vietilor si de combatere a incendiilor din vehiculul de comanda. Land Rover Defender este aproape de neoprit in drum spre un incident. Capabilitatile sale off-road sunt legendare. La fel ca originalul, modelul de la BRUDER are suspensie off-road pe osie. O bara de tragere prin acoperisul vehiculului permite imitarea realista a scenariilor de incidente. In timpul actiunii, pompierul in uniforma poate fi echipat cu accesoriile incluse (casca, manusi, dispozitiv radio si extinctor). Modulul de lumina pentru incident, inclusiv sirena de pe acoperisul vehiculului, deschide calea catre locul incidentului. In plus fata de cele trei sunete diferite ale sirenei, modulul poate emite si sunetul motorului vehiculului. Varsta recomandata 4 ani+.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 15 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Top