Set de piese pentru construit masini, 46 piese
Set de piese pentru construit masini, 46 piese Set de piese pentru construit masini, 46 piese Set de piese pentru construit masini, 46 piese Set de piese pentru construit masini, 46 piese Set de piese pentru construit masini, 46 piese Set de piese pentru construit masini, 46 piese

Set de piese pentru construit masini, 46 piese

 32,00 lei(TVA inclus)

DNG06527

Stoc limitat !

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


CONSTRUIESTE-TI PROPRIILE JUCARII!
Constructia mecanica creativa atrage atat baietii, cat si fetele. Usor de demontat si reconstruit in ceva nou, seturile de constructie STEM sunt creative si educationale si reprezinta o idee de cadou minunat pentru copii cu varsta de peste 3 ani. Este potrivita si pentru copii cu autism pentru a-si exprima abilitatile uimitoare de constructie.

INVATARE PRIN JOACA
Aceasta jucarie tip puzzle 3D Build and Play Masini de construit , ofera ore de distractie si joc pentru copilul tau, promovand in acelasi timp dezvoltarea timpurie a abilitatilor cum ar fi: gandirea critica, rezolvarea problemelor, logica, creativitatea si colaborarea.

COLORAT SI AMUZANT
Daruieste-le celor mici posibilitatea de a isi construi propria jucarie! Pe masura ce construiesc si se joaca folosind piesele viu colorate si instrumentele unui adevarat mecanic se vor atasa iremediabil de masinuta. Cu ajutorul acestei jucarii copii vor invata sa fie determinati in ceea ce fac si vor cunoaste sentimentul de realizare de indata ce avionul incepe sa capete forma.
Joaca nu se opreste dupa ce ati terminat de asamblat! Partea amuzanta a acestor jucarii pentru baieti si fete este ca puteti sa dezasamblati modelul si sa va construiti propriul autovehicul din nou si din nou.
Acest kit de constructie auto este pur si simplu cel mai bun cadou pentru copii.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top