Set de constructie Engino -Stem Heroes -Space explorers Chronos
Set de constructie Engino -Stem Heroes -Space explorers Chronos Set de constructie Engino -Stem Heroes -Space explorers Chronos

Set de constructie Engino -Stem Heroes -Space explorers Chronos

 36,00 lei(TVA inclus)

VDSH23

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in cel mult 14 zile !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Constructorul seriei STEM HEROES - Explorarea spațiului: Kronos îi va permite copilului să asambleze unul dintre marii zei greci antici. Detaliile originale strălucitoare vor adăuga un interes special jocului. Caracteristica specială a constructorului pentru copii STEM HEROES - Explorarea spațiului: kitul vă va permite să asamblați Kronos-ul zeului timpului. De asemenea, copilul își poate proiecta modelele. Heroes este format din 4 designeri tematici diferiți, fiecare dintre acestea având trei kituri de pornire care pot fi combinate pentru a crea un model mai mare. Scopul STEM-Educație-Știință (știință), Tehnologie (Tehnologie), Inginerie (Inginerie), Matematică (Matematică) pentru a oferi elevilor abilitățile, cunoștințele și experiența necesare pentru a putea face față provocărilor tehnologice ale viitorului.Toate părțile sunt netoxice și durabile. Fabricat din plastic ABS.Datorită absenței pieselor prea mici și a ușurinței de asamblare, designerii ENGINO sunt recomandați copiilor de la 6 ani.Datorită colțurilor speciale, modelele asamblate sunt ușor de dezasamblat Piese ale tuturor designerilor Engino sunt compatibile între ele Piese sunt conectate în orice direcție Aplicația gratuită ENGINO 3D Viewer (KidCAD) arată secvența de asamblare detalii pentru fiecare model în 3D și face posibilă luarea în considerare a acestuia din toate părțile (disponibile atât pentru platformele Android, Apple (iOs) și Windows). Detalii luminoase și diverse ale designerului 2. Înțepături pentru separarea ușoară a modelelor asamblate 3. Instrucțiune ilustrată Dezvoltă: imaginație Abilități motrice fine, logică Pentru copii de la 6 ani. Înțepături pentru separarea ușoară a modelelor asamblate 3. Instrucțiune ilustrată Dezvoltă: imaginație Abilități motrice fine, logică Pentru copii de la 6 ani. Înțepături pentru separarea ușoară a modelelor asamblate 3. Instrucțiune ilustrată Dezvoltă: imaginație Abilități motrice fine, logică Pentru copii de la 6 ani.

PentruBaiat
Varsta7 ani +
CategorieJucarie
Tipde indemanare, creative

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 17 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- 13 RON - Pe raza municipiului Bucureşti; (pentru comenzi mai mici de 199 ron)       

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Scrie o recenzie

Set de constructie Engino -Stem Heroes -Space explorers Chronos

Set de constructie Engino -Stem Heroes -Space explorers Chronos

Top