Nou
Pistol cu gloante de burete, X-Shot Excel Fury, 4 proiectile
Pistol cu gloante de burete, X-Shot Excel Fury, 4 proiectile
Pistol cu gloante de burete, X-Shot Excel Fury, 4 proiectile Pistol cu gloante de burete, X-Shot Excel Fury, 4 proiectile Pistol cu gloante de burete, X-Shot Excel Fury, 4 proiectile

Pistol cu gloante de burete, X-Shot Excel Fury, 4 proiectile

 64,90 lei(TVA inclus)

SH36377O


ZURU

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Intră în acțiune cu X-Shot Excel Fury 4 Blaster, o jucărie care promite distracție intensă și competiții acerbe! Acest pistol compact, dar extrem de eficient, vine echipat cu patru proiectile și permite o reîncărcare rapidă pentru a te menține în centrul bătăliei fără întrerupere.

Fury 4 Blaster este special conceput pentru a oferi precizie și viteză, fiind capabil să lanseze gloanțele la distanțe impresionante de până la 27 metri. Designul ergonomic și dimensiunea manevrabilă îl fac ideal pentru misiuni rapide și dueluri spontane. Muniția se reîncarcă în partea frontală, iar mecanismul simplu asigură o utilizare ușoară chiar și pentru cei mai tineri aventurieri.

Pregătește-te să domini jocul și să impresionezi cu abilitățile tale de tir, folosind X-Shot Excel Fury 4 Blaster pentru acțiune non-stop și distracție garantată!

Vârsta recomandată: 3+

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Top