Pachet Creion Raspundel si Glob interactiv in limba romana, si carte Engleza si Joc

Pret nou: 585,88 lei

-78,12 lei

Redus de la 664,00 lei

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Continutul pachetului

Exploreaza intreaga lume cu acest Glob Pamantesc Interactiv! Afla noutati si curiozitati despre tari si orase, asculta imnurile nationale si verifica-ti cunostintele prin teste distractive.

Globul Interactiv contine peste 1800 de sunete si texte in limba romana, inclusiv versiunea instrumentala a imnurilor nationale din 200 de tari. Vei afla numele tarilor, capitalele lor, limbile oficiale, populatia, informatii despre geografia fizica si economica, diferite curiozitati si ce obiective turistice ai de vizitat in zona. Testele distractive grupate pe mai multe niveluri de dificultate te vor ajuta sa iti verifici cu usurinta cunostintele acumulate.

Inaltimea: 41 cm, diametrul: 30 cm, scara 1: 42. 000. 000.

Pachetul contine: un glob cu harta politica a lumii in limba romana, un suport cu un card de comanda, un brat, un cablu USB care include un comutator, un manual de utilizare si instructiuni de siguranta.

ATENTIE: Pentru a utiliza functia interactiva a Globului, aveti nevoie de creionul optic Albi din colectia Raspundel Istetel.

Raspundel istetel - Engleza si joc, in acelasi loc, carte si creion este foarte iubita de copiii de toate varstele si poate reprezenta un cadou deosebit pentru un micut pe care vrei sa-l impresionezi.

De multe ori, jucariile ca Raspundel istetel-Engleza si joc,in acelasi loc, carte si creion precum Stiinte, ii atrag atat pe copii, cat si pe adultii care tanjesc dupa perioada fara griji a copilariei. Jocurile sunt intotdeauna o poarta catre lumea vesela si colorata a copilariei.

Progresul lumii si al tehnologiei a intrat si in lumea jucariilor, asa ca jucariile de toate felurile, inclusiv cele din categoria Stiinte au devenit din ce in ce mai inovatoare si creative, astfel jucariile ii pot ajuta pe copii sa invete lucruri noi si utile, dar sunt si distractive.

Ce poate fi mai potrivit pentru a aduce zambetul pe fata unui copil decat o jucarie precum Raspundel istetel-Engleza si joc,in acelasi loc, carte si creion?

Copii isi dezvolta imaginatia si nascocesc noi moduri de a se juca datorita jucariei Raspundel istetel - Engleza si joc,in acelasi loc, carte si creion. Fiecare copil isi doreste cel putin o jucarie din categoria Stiinte pentru colectia lor. De altfel, fiecare jucarie in parte ofera micutilor un mod unic de a-si petrece timpul si o experienta nemaitraita de ei pana atunci. In aceeasi categorie gasesti o gramada de modele de jucarii din care sa o alegi pe cea potrivita.

Top