Puzzle Potriveste Literele Si Pronunta Cuvintele - Eng

Stoc furnizor

Puzzle Potriveste Literele Si Pronunta Cuvintele - Eng

 38,67 lei(TVA inclus)

ARATLJ650028


THE LEARNING JOURNEY

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Acest puzzle colorat potriveste literele si pronunta cuvintele de la learning journey din trei si patru litere ofera copiilor o introducere in ortografie. Acestia pot invata sa asocieze obiectul cuvantului asambland corect piesele puzzle-ului. Puzzle-urile se autocorecteaza - doar piesele cu secventa corecta se vor potrivi. Potriveste-l! Cu acest puzzle ortografia devine un lucru usor si distractiv de invatare. Seria puzzle-urilor match it prezinta o gama larga de titluri educationale premiate. Fiecare produs din serie prezinta un set de perechi de puzzle care se autocorecteaza, care introduc copiii intr-un anumit subiect sau abilitate educationala. Piesele de puzzle ilustrate in culori vii ii implica pe copii in procesul de invatare intr-un mod distractiv. Puzzle-ul include 10 seturi de puzzle autocorective din trei piese si 10 din patru piese. Varsta recpmandata peste 4 ani.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Top