Jucarii interactive 

104 produse afişate.
pe pagina

Tobi este un catelus istet, care iti citeste povesti, iti canta melodii si interactioneaza cu tine!Citeste cu el! Canta cu el! Stie cantece de leagan si poezii somnoroase! Tobi este o jucarie de plus interactiva, prevazuta cu o zgarda cu butoane pentru selectarea modului de joc si a povestilor si cu cinci senzori pe corp.

129,00 lei
Quick view

139,00 lei 179,00 lei
Quick view

Figurina articulata de 13cm inaltime, reprezentand catelusul Bingo din serialul TV animat Puppy Dog Pals.

119,00 lei
Quick view

Figurina articulata, prevazuta cu accesorii atasament cu elice rotitoare si ochelari de zbor, reprezentand catelusul Bingo din serialul TV animat Puppy Dog Pals. Apasa pe butonul de pe echipamentul lui si declanseaza luminitele!

79,00 lei
Quick view

Figurina articulata, prevazuta cu accesorii atasament pentru scuba diving si ochelari, reprezentand catelusul Rolly din serialul TV animat Puppy Dog Pals. Apasa pe butonul de pe echipamentul lui si declanseaza luminitele!

79,00 lei
Quick view

Figurina articulata, prevazuta cu accesoriu atasament – echipament de supraveghere, reprezentand catelul-robot ARF din serialul TV animat Puppy Dog Pals. Apasa pe butonul de pe echipamentul lui si declanseaza luminitele!

79,00 lei
Quick view

Figurina articulata, prevazuta cu accesoriu atasament planor (glider) si ochelari pentru zbor, reprezentand pisicuta Hissy din serialul TV animat Puppy Dog Pals. Apasa pe butonul de pe echipamentul ei si declanseaza luminitele!

79,00 lei
Quick view

Figurina articulata, reprezentand catelusul Bingo din serialul TV animat Puppy Dog Pals, cu accesorii sailcoaster si postament. Fixeaza sailcoasterul pe postament, apasa pe butonul de propulsie si urmareste-l pe Rolly!

89,00 lei
Quick view
Showing 1 - 40 of 104 items

Top