LIVRARE SI RETURNARE

CUM LIVRAM :

Taxa de transport:

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară; (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron

Solicitand curierului livrator aveti psobilititatea de a deschide si verifica coletul la livrare.

Pentru comenzi mai mari de 199 RON transportul este gratuit !

DREPTUL LA RETURNARE:

Pentru a veni in sprijinul clientului am ales sa marim perioada de returnare la 30 de zile de la primirea coletului.

Astfel termenul legal de 14 zile va fi prelungit pana la 30 de zile.

Dreptul la retragere Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii SC UNIVERSO ONLINE CONCEPT SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

 SC UNIVERSO ONLINE CONCEPT SRL L va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care  SC UNIVERSO ONLINE CONCEPT SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Exercitarea dreptului de returnare

Consumatorul informeaza  SC UNIVERSO ONLINE CONCEPT SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin trimiterea unei solicitari folosind FORMULARUL DE RETURNARE sau la adresa de email: contact@brandtoys.ro .

PROCEDURA DE RETURNARE


In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:
1. Este obligatoriu informarea cu privirea la decizia de returnare prin trimiterea unei solicitariprin trimiterea unei solicitari folosind FORMULARUL DE RETURNARE sau la adresa de email: contact@brandtoys.ro .


2. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator intr-o cutie in asa fel incat produsele sa fie protejata pe intreaga durata a transportului.


3. Dupa ce ati completat cererea de returnare vom reveni pe mail cu detalii privind procesul de retur semnalat.


4. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client.


Top