Pret redus !
Aquadoodle- Covorasul Curcubeu
Aquadoodle- Covorasul Curcubeu Aquadoodle- Covorasul Curcubeu Aquadoodle- Covorasul Curcubeu Aquadoodle- Covorasul Curcubeu Aquadoodle- Covorasul Curcubeu Aquadoodle- Covorasul Curcubeu Aquadoodle- Covorasul Curcubeu

Aquadoodle- Covorasul Curcubeu

 119,00 lei(TVA inclus)

Diferenta de 20,00 lei din

PRP 139,00 lei

T72772

STOC EPUIZAT

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Lasati-va imaginatia creativa sa inloreasca impreuna cu noul Super Rainbow Deluxe. Pur si simplu umpleti stiloul Aquadoodle cu apa obisnuita de la robinet, rulati stiloul peste covorul magic si vedeti cum apar culorile! Fara mizerie, fara pete, nimic care sa va ingrijoreze, Pe masura ce desenele se usuca, ele se estompeaza pana dispar, lasand plansa gata de folosit. Cand trebuie, doar reincarcati stiloul Aquadoodle cu apa si poriniti din nou distractia. In set este inclusa o pensula speciala care va permite sa trasati linii mai groase precum si trei stampile pentru o distractie fara probleme. Dupa ce ati terminat, plansa de 85*65 cm se indoaie pentru a fi usor de depozitat. Stilourile suplimentare se vor vinde separat.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top