Extensie joc Dixit- Revelations
Extensie joc Dixit- Revelations Extensie joc Dixit- Revelations Extensie joc Dixit- Revelations Extensie joc Dixit- Revelations Extensie joc Dixit- Revelations

Extensie joc Dixit- Revelations

 85,68 lei(TVA inclus)

DIX09ML1

STOC EPUIZAT

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Dixit: Revelations

Este un set de 84 de carduri noi care adaugă valoare versiunilor Dixit existente .

Descriere produs :

Un jucător este povestitorul pentru rând și privește imaginile de pe cele 6 cărți din mână. Dintre una dintre acestea, ea alcătuiește o propoziție și o spune cu voce tare (fără a arăta cartea celorlalți jucători).

Fiecare alt jucător selectează cartea în mâinile lor care se potrivește cel mai bine frazei și dă cartea selectată povestitorului, fără a le arăta celorlalți.

Povestitorul își împleteste cartea cu toate cărțile primite. Toate imaginile sunt afișate cu fața în sus și fiecare jucător trebuie să parieze pe ce imagine a fost povestitorul.

Dacă nimeni sau toată lumea nu găsește cartea corectă, povestitorul notează 0 și fiecare dintre ceilalți jucători punctează 2. În caz contrar, povestitorul și cine a găsit punctajul corect de răspuns 3. Jucătorii notează 1 punct pentru fiecare vot pentru propria carte.

Jocul se încheie când puntea este goală sau dacă un jucător înscrie 30 de puncte. În ambele cazuri, jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă jocul.

Varsta recomandata : +3 ani !

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top