Joc Mysterium Park

Stoc furnizor

Joc Mysterium Park

 107,10 lei(TVA inclus)

BKLIBMYST04RO


Mysterium

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Bine ati venit la Mysterium Park…...cu vata sa de zahăr, circul și secretele sale întunecate. Fostul director al parcului a dispărut cu câțiva ani în urmă, dar investigația nu a dus la niciun rezultat. Din acea noapte, în parcul de distracții s-au întâmplat lucruri ciudate. În calitate de clarvăzători, sunteți convinși că o fantomă bântuie acest parc. Acum sunteți hotărâți să-i dați ocazia de a dezvălui adevărul. În acest joc de colaborare, fantoma trimite viziuni prin intermediul cărților ilustrate. Clarvăzătorii încearcă mai întâi să le interpreteze pentru a elimina suspecții și locațiile sigure. După aceea, vor avea o singură șansă de a stabili ce s-a întâmplat cu directorul. Aveți doar șase nopți până când parcul de distracții pleacă din oraș. Păastrați-vaă mintea deschisăa pentru a afla adevărul! Mysterium Park este o versiune simplificată și mai rapidă a jocului Mysterium. Cu toate că există asemănări între cele două jocuri, Mysterium Park nu este o extensie a jocului Mysterium. Varsta: 10+

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top