Nou
Joc de logica Labirint cu bile, 24 niveluri de dificultate, 23 x 18 x 4 CM
Joc de logica Labirint cu bile, 24 niveluri de dificultate, 23 x 18 x 4 CM
Joc de logica Labirint cu bile, 24 niveluri de dificultate, 23 x 18 x 4 CM Joc de logica Labirint cu bile, 24 niveluri de dificultate, 23 x 18 x 4 CM Joc de logica Labirint cu bile, 24 niveluri de dificultate, 23 x 18 x 4 CM Joc de logica Labirint cu bile, 24 niveluri de dificultate, 23 x 18 x 4 CM Joc de logica Labirint cu bile, 24 niveluri de dificultate, 23 x 18 x 4 CM Joc de logica Labirint cu bile, 24 niveluri de dificultate, 23 x 18 x 4 CM

Joc de logica Labirint cu bile, 24 niveluri de dificultate, 23 x 18 x 4 CM

 28,56 lei(TVA inclus)

PIT900965

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Acest labirint de bile este un joc de logica in care pisoii alearga la locurile lor. Jocul dezvolta gandirea logica a copiilor si stimuleaza imaginatia. In cele 24 de niveluri de dificultate, sarcina este sa plasati elementele labirintului pe tabla astfel incat pisoii (bilele) sa inceapa din partea de sus a tablei si sa se rostogoleasca prin labirintul finalizat, astfel incat fiecare pisoi sa se rostogoleasca in partea de jos a tablei  dupa culoarea ei. Placa devine inclinata cand suportul de deasupra este pliat, astfel incat dupa lansare bilele sa se poata rostogoli nestingherite. In descrierea jocului, exista un ghid, care contine gama de baza pentru diferitele niveluri, din care trebuie sa rezolvati sarcina data - si, desigur, si solutia. Dimensiune ambalaj: 23 x 18 x 4 cm Continut: placa de baza, 1 manual de instructiuni, 3 bile (cu imaginea unei pisici, in rosu, verde, albastru), 5 elemente labirint mici, 3 elemente labirint mari.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top