Joc educativ Mediul inconjurator
Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator Joc educativ Mediul inconjurator

Joc educativ Mediul inconjurator

 59,00 lei(TVA inclus)

TOF-XP13

Estimare livrare: Comanda acum si vei primi coletul marţi 16 aprilie sau cel tarziu miercuri 17 aprilie

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Joc educativ Mediul inconjurator

Mediul inconjurator - 4 jocuri in 1, cel mai distractiv mod de a invata notiuni de baza despre mediul inconjurator. Contine lunile anului/anotimpurile-12 cartonase, fiecare purtand numele lunii in limba romana si limba engleza, precum si numele anotimpului in limba romana si limba engleza, insotit de o imagine si un fundal sugestiv, cartonasele sunt formate din 2 piese puzzle, astfel incat copilul va invata prin asociere numele lunii/anotimpului in limba romana si limba engleza, numarul lunii in an si aspecte care definesc luna si anotimpul respectiv. Antonime- 20 cartonase cu imagini sugestive ale celor mai cunoscute si utilizate cuvinte cu sens opus, fiecare cartonas este format din 2 piese puzzle prin imbinarea carora copilul invata prin asocierea cu imagini usor de recunoscut, cuvinte uzuale care au sensuri opuse. animale- 24 cartonase  cu imaginile celor mai cunoscute animale, fiecare cartonas este format din 2 piese puzzle prin imbinarea carora copilul invata prin asociere sa recunoasca cele mai des intalnite animale, precum si numele lor in romana si engleza.  Fructe si legume-33 cartonase cu imaginile celor mai des intalnite fructe si legume, fiecare cartonas este alcatuit din 2 piese puzzle prin imbinarea carora copilul invata prin asociere cu imaginea, denumirea, culoarea si daca este leguma sau fruct.

Dimensiuni : 27*40*6 cm

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top