Jucarie mecanica pentru copii, omida haioasa, cu cheita, distractiva, se taraste, se misca, 15 x 4 cm, portocaliu

Jucarie mecanica pentru copii, omida haioasa, cu cheita, distractiva, se taraste, se misca, 15 x 4 cm, portocaliu

 9,52 lei(TVA inclus)

125471

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Dezvoltarea abilităților motorii fine și coordonare: Dimensiunile sale perfect adaptate mâinilor mici ale copiilor, 15 x 4 cm, facilitează manevrarea și manipularea jucăriei. Prin acționarea cheiței și observarea mișcării omidei, copiii își vor dezvolta abilitățile motorii fine și coordonarea ochi-mână. Această experiență interactivă încurajează dezvoltarea dexterității, preciziei și a capacității de a controla mișcările jucăriei, contribuind la îmbunătățirea abilităților lor cognitive și motorii.

Distracție și stimulare vizuală: Jucăria "Flippy" este proiectată într-o formă de omidă haioasă, cu nuanțe vesele de verde, ceea ce o face extrem de atrăgătoare pentru copii. În timp ce omida se târăște și se mișcă pe suprafața plană, copiii vor fi captivați de mișcările jucause și vor urmări cu interes fiecare pas pe care îl face. Această stimulare vizuală sporește atenția și concentrarea, contribuind, totodată, la dezvoltarea capacităților lor de observație și analiză a mediului înconjurător.

Explorarea conceptului de cauză și efect: Jucăria "Flippy" are o funcționalitate simplă, dar puternică. Copiii vor descoperi că acționarea cheiței va pune în mișcare omida și o va face să se târască pe suprafață. Această experiență le oferă ocazia de a înțelege relația cauză-efect, contribuind la dezvoltarea abilității de a anticipa și înțelege consecințele acțiunilor lor. 

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top