Jucarie educativa Hopa Mitica, pentru dezvoltarea atentiei si abilitatilor cognitive, 23 x 20 x 6 cm
Jucarie educativa Hopa Mitica, pentru dezvoltarea atentiei si abilitatilor cognitive, 23 x 20 x 6 cm Jucarie educativa Hopa Mitica, pentru dezvoltarea atentiei si abilitatilor cognitive, 23 x 20 x 6 cm Jucarie educativa Hopa Mitica, pentru dezvoltarea atentiei si abilitatilor cognitive, 23 x 20 x 6 cm Jucarie educativa Hopa Mitica, pentru dezvoltarea atentiei si abilitatilor cognitive, 23 x 20 x 6 cm Jucarie educativa Hopa Mitica, pentru dezvoltarea atentiei si abilitatilor cognitive, 23 x 20 x 6 cm Jucarie educativa Hopa Mitica, pentru dezvoltarea atentiei si abilitatilor cognitive, 23 x 20 x 6 cm

Jucarie educativa Hopa Mitica, pentru dezvoltarea atentiei si abilitatilor cognitive, 23 x 20 x 6 cm

 33,80 lei(TVA inclus)

PIT120753

Stoc limitat !

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Turnul Moon Tumbler Ring Stacking Tower este un instrument excelent pentru promovarea abilităților motorii fine, explorării senzoriale și dezvoltării auditive la bebelușii cu vârsta de 6 luni și peste.

Acest turn de stivuire multicolor din 8 piese este realizat din materiale fără BPA și oferă o lume interactivă de joacă și explorare.

Pe măsură ce copiii mici apucă, stivuiesc și manipulează inelele, ei dezvoltă coordonarea și dexteritatea și își angajează simțurile auditive cu sunete încântătoare. Acest set moale de construcție nu este doar o jucărie - este o poartă către imaginație, învățare și distracție fără sfârșit.

Simfonie senzorială: inelele de stivuire a cupelor produc sunete fascinante unice în timp ce se răsucesc, creând o simfonie senzorială care încântă copiii și le îmbunătățește simțurile auditive.
Master Stacking: designul inspirat de Montessori promovează învățarea practică, conștientizarea spațială și abilitățile de rezolvare a problemelor. Copiii pornesc într-o călătorie de dezvoltare a abilităților.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top