Set de reumplere apa magica AquaDabra - 2 flacoane - 337-19

 39,00 lei(TVA inclus)

337-19

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in cel mult 14 zile !

Informatii si comenzi

0768 028 028Setul de reumplere AquaDabra Magic Water 2 Pack lasă Aqua Magic să continue! Nu lăsa distracția să se oprească atunci când copiii tăi vor fugi de Water Magic de la unul dintre kiturile super distractive AquaDabra. Cu setul de reumplere AquaDabra Magic Water 2 Pack, copilul dvs. poate continua să creeze din ce în ce mai mult Aqua Magic fără a fi necesar să cumpărați un kit suplimentar, mai ales dacă încă nu au rămas cu celelalte elemente necesare. Seturile și seturile AquaDabra îi ajută pe copii să își dezvolte imaginația creativă cu fiecare joacă, ajutându-i să-și îmbunătățească în continuare utilizarea abilităților motrice fine.

Caracteristici :

Setul de reumplere AquaDabra Magic Water 2 Pack vine cu 2 sticle de apă magică.

Vă recomandăm să adăugați formele elementului în amestecul Magic Water timp de 5-7 minute și să lăsați să le usuce înainte de a folosi gelurile / vopseaua.

Utilizați cu seturi și kituri AquaDabra (vândute fiecare separat) pentru o joacă extinsă Aqua Magic. Potrivit pentru copii cu vârsta de 5 ani. Încurajează-ți copilul să continue să se bucure de știință într-un mod super distractiv și antrenant prin adăugarea setului de reumplere AquaDabra Magic Water 2 Pack la seturile și kiturile lor AquaDabra.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 17 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- 13 RON - Pe raza municipiului Bucureşti; (pentru comenzi mai mici de 199 ron)       

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Scrie o recenzie

Set de reumplere apa magica AquaDabra - 2 flacoane - 337-19

Set de reumplere apa magica AquaDabra - 2 flacoane - 337-19

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top