Nou
Joc Darts pentru Copii, Placa Pliabila 36.5 cm, 8 Mingii Velcro/Scai Simple, 2 Mingii Luminoase, Model Tigru, Portocaliu
Joc Darts pentru Copii, Placa Pliabila 36.5 cm, 8 Mingii Velcro/Scai Simple, 2 Mingii Luminoase, Model Tigru, Portocaliu

Joc Darts pentru Copii, Placa Pliabila 36.5 cm, 8 Mingii Velcro/Scai Simple, 2 Mingii Luminoase, Model Tigru, Portocaliu

 28,37 lei(TVA inclus)

126112

Estimare livrare: Comanda acum si vei primi coletul marţi 16 iulie sau cel tarziu miercuri 17 iulie

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Joc Darts pentru Copii, Placă Pliabilă 36.5 cm, 8 Mingii Velcro/Scai Simple, 2 Mingii Luminoase, Model Tigru, Portocaliu

Descoperă Jocul Darts, o modalitate distractivă și sigură pentru copii de a-și dezvolta abilitățile practice și de coordonare, atât în interior, cât și în exterior. Acest set inovator vine cu caracteristici speciale pentru a asigura ore nelimitate de distracție și aventură. Iată mai multe detalii:

Caracteristici Principale:

Bile cu Scai Adeziv Luminoase Flash:

  • Setul include 8 mingi simple cu scai adezive și 2 mingi luminoase flash, care adaugă o notă de spectacol și amuzament la jocul de darts.

Utilizare Interioară și Exterioară:

  • Construit pentru a fi utilizat atât în interior, cât și în exterior, acest joc de darts este perfect pentru orice tip de mediu și de eveniment.

Dezvoltarea Abilităților Practice:

  • Jocul de darts ajută la dezvoltarea abilităților practice, de coordonare ochi-mână și de concentrare, oferind copiilor o modalitate distractivă de a-și îmbunătăți aptitudinile.

Interacțiune Părinte-Copil:

  • Jocul promovează interacțiunea și legătura între părinți și copii, oferind oportunitatea de a petrece timp de calitate împreună într-un mod distractiv și educativ.

Design Pliabil și Multicolor:

  • Placa de darts este pliabilă pentru o depozitare ușoară și comodă. Materialele colorate și sigure stimulează imaginația și creativitatea copiilor.

Materiale Sigure și Testate:

  • Materialele folosite sunt autorizate și testate pentru a asigura siguranța copiilor. Nu conțin substanțe toxice și sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Cârlig Transparent cu Ventuză pentru Agățare:

  • Setul include un cârlig transparent cu ventuză pentru agățare ușoară pe orice suprafață plană, asigurând stabilitate și siguranță în timpul jocului.

Dimensiuni:

  • Placă pliabilă: 36.5 cm

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Top