Set Creionul Raspundel si Cartea Animal Kingdoms

Pret nou: 319,00 lei

-49,00 lei

Redus de la 368,00 lei

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Continutul pachetului

Creionul electronic vorbitor Albi poate citi cărți, poate rezolva un test împreună cu tine sau poate să redea cântece ca un MP3 player. Jocul cu creionul electronic Albi este o distracție ce nu se termină niciodată - stiloul poate citi texte, reda cântece, poate emite sunete reale (ragetul leilor, cântecul păsărilor, sunetele vehiculului etc.) și juca diferite jocuri și chestionare.

Cum functioneazã?

Creionul Albi conține un senzor optic care poate citi coduri speciale ascunse în paginile cărților - plasați stiloul pe text cu o atingere ușoară și stiloul va citi textul. Creionul Albi poate fi utilizat cu toate produsele din colecția Răspundel Istețel. Pur și simplu încărcați fișierul audio adecvat pe cardul de memorie al creionului. Dimensiunea cardului este de 8 GB, dar poate fi introdusă o cartelă de memorie cu capacitate dublă în stiloul creionului.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Creionul Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Acesta conține un card de memorie MicroSD de 8 GB, are un conector USB 2.0 pentru conexiune de mare viteză, baterie reîncărcabilă 365 mA / 3.7V Li-ion și încărcător de 500 mA / 5V. Creionul are o baterie încorporată LI-ION, care asigură o autonomie de 8 ore bateriei. Pur și simplu conectați creionul la o priză sau într-un computer folosind cablul de reîncărcare.

Cartea aceasta este ghidul tău prin opt zone diferite de pe planeta noastră: pădure, savană, deșert, ocean și altele. Vei afla ce animale trăiesc în fiecare zonă, care este numele lor, ce sunete scot și ce le face interesante. Apoi, poți să rezolvi testele distractive împărțite în trei categorii: găsește un animal după numele său, după sunetul pe care îl scoate sau după un detaliu interesant pe care tocmai l-ai aflat despre el. 16 pagini interactive.
Dimensiuni: 23x27 cm

Atentie: Cartea nu include si creionul, acesta se poate achizitiona separat.

Top