Raspundel Istelet - Creion Electronic
Raspundel Istelet - Creion Electronic Raspundel Istelet - Creion Electronic Raspundel Istelet - Creion Electronic

Raspundel Istetel - Creion Electronic

 259,00 lei(TVA inclus)

69344


Raspundel Istetel

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in 30 zile !

Posibilitate de deschidere si verificare a coletului la livrare !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Creionul electronic vorbitor Albi poate citi cărți, poate rezolva un test împreună cu tine sau poate să redea cântece ca un MP3 player. Jocul cu creionul electronic Albi este o distracție ce nu se termină niciodată - stiloul poate citi texte, reda cântece, poate emite sunete reale (ragetul leilor, cântecul păsărilor, sunetele vehiculului etc.) și juca diferite jocuri și chestionare.

Cum functioneazã?

Creionul Albi conține un senzor optic care poate citi coduri speciale ascunse în paginile cărților - plasați stiloul pe text cu o atingere ușoară și stiloul va citi textul. Creionul Albi poate fi utilizat cu toate produsele din colecția Răspundel Istețel. Pur și simplu încărcați fișierul audio adecvat pe cardul de memorie al creionului. Dimensiunea cardului este de 8 GB, dar poate fi introdusă o cartelă de memorie cu capacitate dublă în stiloul creionului.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Creionul Albi este compatibil numai cu sistemul de operare Windows. Acesta conține un card de memorie MicroSD de 8 GB, are un conector USB 2.0 pentru conexiune de mare viteză, baterie reîncărcabilă 365 mA / 3.7V Li-ion și încărcător de 500 mA / 5V. Creionul are o baterie încorporată LI-ION, care asigură o autonomie de 8 ore bateriei. Pur și simplu conectați creionul la o priză sau într-un computer folosind cablul de reîncărcare.

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 16.9 RON - In orice localitate din ţară indiferent de distanţa suplimentară;

- 11.9 RON - In dulapioarele Easybox din reteaua Sameday

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 30 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top