Papusa Maia are buba - Noriel

 138,00 lei(TVA inclus)

-21,00 lei

159,00 lei

INT4259

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 RON !

Livrare rapida (24-48 ore) prin curier in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in cel mult 14 zile !

Comenzi telefonice

0768 028 028


0770 344 094


Luni-Vineri: 07:00-20:00

Sambata: 07:00-18:00

Micuta ta prietena a fost neastamparata: a cazut si s-a lovit, iar acum are buba!
Pune-i bandajul pe picior ca sa o faci bine si ea iti va multumi. Iar daca incepe sa stranute, ia-i temperatura cu termometrul, asculta-i bataile inimii cu stetoscopul si da-i doctoria sa se insanatoseasca!
Acum Maia este din nou vesela, pusa pe sotii si nerabdatoare sa va jucati impreuna. De aceea, iti promite ca va fi cuminte.
Asta ramane de vazut...


Functiile papusii Maia are buba:
Apasati pe burtica papusii pentru inceput. Papusa incepe sa planga si spune una dintre aceste fraze: "Mami, am cazut si m-am julit!" sau "Maami, am cazut si m-am lovit! Ma doare!" sau "Au, ma doare!" sau "Am nevoie de un bandaj." sau "Mami, avem bandaje mov? Sunt preferatele mele!"
Apoi pe piciorul stang al papusii va aparea o "rana" (o zona rosie luminata). Pentru a "vindeca" picorul papusii, puenti bandajul mov peste "rana" si aceasta va disparea.

Nota: Pentru ca aplicarea bandajului sa aiba efectul dorit, asteptati ca papusa sa-si inceheie complet fraza introductiva, apoi puneti bandajul pe piciorul papusii exact in pozitia indicata prin simbolul de pe piciorul papusii - centrul bandajului trebuie sa se suprapuna perfect pe zona rosie, luand contact cu aceasta, iar bandajul trebuie sa stea drept pe picior. Dupa aplicarea bandajului, papusa va soune una dintre urmatoarele fraze: "Uite, Mami, nu mai am buba!" sau "E mult mai bine acum. Multumesc Mami!" sau "Ai atata grija de mine, Mami...Acum ma simt mult mai bine." sau "O sa am mai multa grija data viitoare."
Acum papusa va "stranuta" - veti auzi un "Hapciu!. Aceasta inseamna ca maia este bolnavioara. Atingeti urechea stanga a papusii cu termometrul si papusa va spune: "Mami, nu ma simt prea bine!"
Ascultati bataile inimii papusii cu stetoscopul. Dati-i "doctoria" ducand pipeta la gura papusii. Aceasta "se va face bine" si spune" :Ma simt mai bine acum."
Pachetul contine:

  • Papusa Maia
  • Bandaj
  • Termometru
  • Stetoscop
  • Pipeta

Varsta recomandata: 3 ani +
Nota: Papusa functioneaza cu 3 x baterii AA (incluse)

Produse asemanatoare

Vârsta recomandată: 3 ani+ Dimensiuni: 23X38.1X15.3

189,00 lei
Quick view

Vârsta recomandată: 3 ani+ Dimensiuni: 18X38X12

139,00 lei
Quick view

Dimensiunile ambalajului sunt: 37 x 26 x 12 cm Inaltimea papusii este de 30 cm Produsul este recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani

149,00 lei
Quick view

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top