Tangram puzzle din lemn, joc matematic, forme geometrice, educativ, logica si imaginatie

 20,00 lei(TVA inclus)

00000143

Estimare livrare: Comanda acum si vei primi coletul luni 13 aprilie sau cel tarziu marţi 14 aprilie

Stoc limitat !

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 RON !

Livrare prin curier rapid in orice localitate din tara !

Posibilitate de returnare a produselor in cel mult 14 zile !

Informatii si comenzi

0768 028 028


Tangram puzzle din lemn, joc matematic, forme geometrice, educativ, logica si imaginatie

Tangram-ul este un joc de puzzle de origine chineza, obtinut prin descompunerea unui patrat in 7 piese: 5 triunghiuri, 1 patrat si 1 paralelogram. Acesta imbina armonios practicarea unor jocuri, in paralel cu asimilarea unor informatii. Piesele acestui joc faciliteaza:

1. Invatarea culorilor si a dimensiunilor; Piesele sunt livrate in culori diverse iar tringhiurile din set au marimi diferite (2 mari, 1 mediu si 2 mici).

2. Asimilarea informatiile legate de formele geometrice; Cu ajutorul pieselor, copiii descopera notiunile de unghi, latura, triunghi, patrat, paralelogram si invata sa le recunoasca si sa le clasifice.

3. Dezvoltarea imaginatiei si a limbajului; Spre deosebire de jocul de puzzle, unde piesele se imbina intr-un singur mod, tangram-ul ofera sute de rezolvari pornind de la cele 7 piese. Formele obtinute cu ajutorul tangram-ului pot deveni instrumente pentru dezvoltarea limbajului copilului. Acesta, alaturi de parinte sau un alt adult care il supravegheaza, poate crea si relata povesti cu ajutorul personajelor modelate si patrunde, astfel, in frumoasa lume a imaginatiei.

4. Stimularea gandirii logice; Jocul este deosebit de util pentru copiii care intampina dificultati la matematica, deoarece, prin aranjarea pieselor de tangram, pot intelege mai bine conceptul de forma, de modelare matematica (construieste modele). De asemenea, pot identifica mai usor relatiile spatiale dintre formele geometrice, etc.

5. Cresterea increderii in sine; Prin simpla incercare de a construi, cu ajutorul celor 7 piese, diferite animale, obiecte sau siluete, copiii pot experimenta succesul, ceea ce contribuie decisiv la cresterea increderii si a autoeficacitatii. Aceste 2 sentimente le ofera copiilor resursele necesare pentru abordarea diferitelor probleme, mai simple sau mai complexe, dar si posibilitatea de a explora la maximum oportunitatile de invatare. Prin utilizarea formelor tangram, copilul isi poate dezvolta in mod considerabil perceptia, memoria vizuala, coordonarea ochi-mana, aspecte esentiale in preluarea si prelucrarea corecta a informatiilor din exterior. Prin simplitatea sa, jocul ii poate cuceri, deopotriva, atat pe cei pasionati de matematica cat si pe cei cu inclinatii artistice. Acesta poate constitui o modalitate de petrecere a timpului liber intre membrii familiei (copii, parinti, bunici si alte rude) sau intre prieteni/colegi, dar si o ocazie de a invata intr-un mod captivant, fara efort sau plictiseala. Cu ajutorul acestui joc, parintii pot crea, alaturi de copiii lor, un mediu stimulativ, plin de incredere si comunicare.

Produsul contine:

  • o tabla de joc (14,5 x 14,5 x 1,2 cm),
  • 7 piese din lemn si cateva modele de imbinare a pieselor.

Regulile sunt simple: trebuie utilizate toate piesele pentru a obtine forma dorita, avand grija ca acestea sa se atinga dar fara a se suprapune.

PentruBaiat, Fata
Varsta3-5 ani, 5-7 ani
CategorieJoc
Tipeducative

CUM LIVRAM :

SameDay Courier - livrare in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare.

Taxa de transport:

- 17 RON - In orice localitate din ţară. (pentru comenzi mai mici de 199 ron)

- 13 RON - Pe raza municipiului Bucureşti; (pentru comenzi mai mici de 199 ron)       

- GRATUITA - Pentru comenzi mai mari de 199 ron                

DREPTUL LA RETURNARE:

Clientul are dreptul de a returna orice comanda in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru mai multe informatii puteti accesa rubrica LIVRARE SI RETURNARE

Scrie o recenzie

Tangram puzzle din lemn, joc matematic, forme geometrice, educativ, logica si imaginatie

Tangram puzzle din lemn, joc matematic, forme geometrice, educativ, logica si imaginatie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Top